About

NORR11 is een nieuw interieurmerk afkomstig uit Denemarken.

De NORR11 producten zijn een mix van accessoires, meubels en textiel voor in huis met een authentieke Scandinavische uitstraling. De NORR11 designs zijn ontstaan vanuit een samenwerking tussen jonge opkomende designers. Alle producten hebben een eigentijds design en zijn van hoge kwaliteit, maar blijven tevens betaalbaar.
Www.NORR11.nl gaat op 14 november online met accessories met o.a. lantaarns, kandelaars, keramiek, textiel (kussens, plaids), vazen, dozen, poefen en manden.
De furniture lijn zal rond 15  December ook op www.norr11.nl komen te staan. De funrniture lijn bestaat uit verschillende stijvolle banken, stoelen, lampen, kasten, voor binnen en voor buiten op terras of in de tuin. Natuurlijk  zijn er vele andere verassende producten die uw huis een warme, frisse uitstraling zullen geven.

NORR11 wilt u graag helpen om met haar producten een warme en frisse uitstraling aan uw interieur te geven. Mocht u vragen hebben of zou u advies willen hebben bij het stylen van uw interieur dan kunt u ons altijd mailen  op styling@norr11.nl. Wij helpen u graag.

NORR11.nl is de site waar alle living accessores gekocht kunnen worden